Home SPORTS NEWS Τσέλσι: Από τα 80 εκατ. ευρώ η τιμή του Κέπα κατρακύλησε στα...

Τσέλσι: Από τα 80 εκατ. ευρώ η τιμή του Κέπα κατρακύλησε στα 28!


Σύμφωνα με το “Tranfermarkt”, η Τσέλσι θα χάσει τρομερά χρήματα εάν θελήσει να πουλήσει τον βασικό πορτιέρο της, Κέπα, καθώς από Νο1 μεταγραφή, έφτασε να κοστολογείται με 28 εκατ. ευρώ.

Οταν τον Αύγουστο του 2018 η Τσέλσι αποφάσιζε να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Κέπα Αριθαμπαλάγα, δεν θα μπορούσε να φανταστεί πόση θα ήταν η χασούρα της μόλις δύο χρόνια αργότερα. Για τον Βάσκο πορτιέρο έδωσε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο 80 εκατ. ευρώ, κάνοντάς τον την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, ο Κέπα όχι μόνο δεν τα πήγε καλά και έβγαλε και άσχημη εικόνα προς τα έξω, με πιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο το μάλωμά του με τον Μαουρίτσο Σάρι, καθώς αρνιόταν να βγει αλλαγή. Φέτος, έχοντας δεχτεί 58 γκολ σε 41 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (1,76 ανά ματς), κατάφερε στο φινάλε της σεζόν να γίνει αναπληρωματικός, μιας και έχασε την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Και δεν είναι μόνο ο Φρανκ Λάμπαρντ που δεν τον πιστεύει πλέον, αλλά και η… αγορά. Ενδεικτικό είναι ότι το “Tranfermarkt” που ακόμα και μέχρι τον Γενάρη τον τιμολογούσε στα 60 εκατ. ευρώ, τώρα τον έχει ρίξει τρομερά χαμηλά, στα 28 εκατ. ευρώ. Μία μείωση της αξίας του της τάξης του 53%, η οποία κάνει ζημιά και στην Τσέλσι, μιας και εάν τελικά τον πουλήσει, θα έχει χάσει πολλά χρήματα από μία επένδυση που δεν της βγήκε καθόλου.

Πηγή:Gazzetta.gr