Home SPORTS NEWS Επαφές με Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για Λιβάι Γκαρσία ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Επαφές με Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για Λιβάι Γκαρσία ο Ολυμπιακός Πειραιώς


Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Πιέζει για Ελλάδα ο 22χρονος εξτρέμ.

Ο αριστερός εξτρέμ της ομάδας από το Ισραήλ φαίνεται να κερδίζει πόντους τις τελευταίες ώρες στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι καλοβλέπουν την περίπτωση του, την στιγμή μάλιστα που παρουσιάζεται κωλυσιεργία σε ότι αφορά την υπόθεση του Γκάρι Ρόντρίγκες.

Για τον 22χρονο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έχει εκδηλώσει επίσης ενδιαφέρον η ΑΕΚ, η Κασίμπασα, αλλά και μια ιταλική ομάδα.

Ο Γκαρσία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr από το Ισραήλ έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της Μπεϊτάρ πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα σε σύλλογο που θα μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η Μπεϊτάρ κοστολογούσε αρχικά με 3 εκατ. ευρώ τον Γκαρσία, θέλοντας παράλληλα να διατηρήσει ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, ενώ πλέον εμφανίζεται πιο διαλλακτική σε ότι αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν στο Ισραήλ πως πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο του πρωταθλήματος σημειώνοντας πως μπορεί να φτάσει να αγωνίζεται σε επίπεδο Premier League ή Primera Division. Μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός μπορεί να του δώσει την ευκαιρία για να κάνει το επόμενο βήμα.

Οι διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Από gazzetta.gr