Home SPORTS NEWS Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Πέπε

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Πέπε


Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Πέπε.

Είναι πλέον επίσημό: Ο Πέπε στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες επισημοποίησαν την απόκτηση του 23χρονου μέσου, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Γκιμαράες και το συμβόλαιό του είναι διάρκειας τεσσάρων ετών.

Πρόκειται για τον τέταρτο σταθμό της καριέρας του Πορτογάλου μέσου (που προορίζεται για αντι-Γκιγέρμε) μετά τις Μπενφίκα B, Εστορίλ και Γκιμαράες. Ο Πέπε έκανε πολύ γεμάτη σεζόν το 2019-20, με 46 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Γκιμαράες.

H ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο μέσο, Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες ή αλλιώς Πέπε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων.

Ο 23χρονος (20/05/1997) εντάχθηκε από μικρός στην Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα των «Αετών»,έχοντας 13 συμμετοχές στο UEFA Youth League. Τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ και την επόμενη περίοδο εντάχθηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του 78 φορές (8 γκολ), καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ξεκινώντας από την U15 φτάνοντας και μέχρι την U21».

 

Πηγή:sport-fm.gr