Home SPORTS NEWS Golden Boys: Ανακοινώθηκαν οι 20 φιναλίστ

Golden Boys: Ανακοινώθηκαν οι 20 φιναλίστ


Ανακοινώθηκε κι επίσημα η λίστα των 20 ποδοσφαιριστών που διεκδικούν το βραβείο «Golden Boy» της χρονιάς. Δεν τα κατάφερε ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, να συμπεριληφθεί στους 20 φιναλίστ.

Η ιταλική εφημερίδα αφού πρώτα ανακοίνωσε τους 100 υποψήφιους για το βραβείο «Golden Boy», για τον καλύτερο παίκτη δηλαδή έως την ηλικία των 21 ετών, μείωσε τους υποψήφιους σε 40, τώρα ανακοίνωσε του Top-20.

Στη σχετική λίστα, βρίσκονται μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου, όπως Ντέγιαν Κουλουσέφσκι της Γιουβέντους, ο οποίος κοστολογείται με 40 εκατ. ευρώ οι Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ (117 εκατ. ευρώ) Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν (60 εκατ. ευρώ), Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ (72 εκατ. ευρώ), Ανσού Φατί της Μπαρτσελόνα (50 εκατ. ευρώ) και άλλα πολλά αστεράκια του ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, κατάφερε να βρεθεί μέχρι και στους 40 υποψήφιους για το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς η Tuttosport ανακοίνωσε τους 20 που έχουν φτάσει στην τελική ευθεία και δεν βρίσκεται μέσα σε αυτούς ο 18χρονος φορ.

 

Πηγή:Gazzetta.gr