Home SPORTS NEWS Ρεάλ: Τα βρίσκει σκούρα με τον Ράμος και το μέλλον του είναι...

Ρεάλ: Τα βρίσκει σκούρα με τον Ράμος και το μέλλον του είναι στον αέρα


Το μέλλον του Σέρχιο Ράμος στην Ρεάλ βρίσκεται ακόμα στον αέρα. Αν και τόσο οι «μερέγνκες» όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, η αλήθεια είναι ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται επί του παρόντος στον «πάγο».

Οπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Ok Diario», ο Ράμος περιμένει ακόμη την κλήση από τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, το μόνο μέλος του διοικητικού συμβουλίου με το οποίο ο Ισπανός στόπερ, επιθυμεί να συζητήσει το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Μόλις ξεκινήσουν οι συζητήσεις, ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, θα ενημερώσει τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων, ότι δεν έχει την πρόθεση να απαιτήσει αύξηση αποδοχών. Στην πραγματικότητα, η μόνη προϋπόθεση που θα επιβάλει θα είναι το νέο συμβόλαιο να έχει διάρκεια δύο ετών. Η πρόθεσή του συγκρούεται, προς το παρόν, με την ιδέα του συλλόγου να τον ανανεώσει για μία μόνο σεζόν.

Βέβαια, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως η διοίκηση, θα προσπαθήσει να βρει τη «χρυσή τομή» με τον ποδοσφαιριστή για να συνεχίσει στην ομάδα, μιας και θεωρείται πολύτιμο εργαλείο για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Σε περίπτωση όμως που ο Ράμος, δεν βάλει γρήγορα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, μπορεί από τον Γενάρη να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες για το μέλλον του.

Τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Γιουβέντους, παρακολουθούν την περίπτωσή του και είναι έτοιμες να αναλάβουν δράση σε περίπτωση που ο 34χρονος στόπερ, δεν τα βρει με τους ανθρώπους της Ρεάλ.
Πηγή:Gazzetta.gr