Home SPORTS NEWS Χωρίς Μέσι – Ρονάλντο η λίστα του Ιγκουαΐν για τους τρεις κορυφαίους...

Χωρίς Μέσι – Ρονάλντο η λίστα του Ιγκουαΐν για τους τρεις κορυφαίους φορ


Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για τους τρεις κορυφαίους εν ενεργεία επιθετικούς και έκανε την έκπληξη, “σνομπάροντας” τόσο τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και τον Λιονέλ Μέσι.

ΟΓκονσάλο Ιγκουαΐν είναι συμπατριώτης και για χρόνια συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής ενώ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν παίξει μαζί για δύο διαφορετικά κλαμπ, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους.

Αυτό ωστόσο δεν επηρεάσε ούτε στο ελάχιστο τον “Πιπίτα” όταν κλήθηκε -μέσω συνέντευξης που έδωσε στο ESPN- να φτιάξει τη λίστα με τους τρεις κορυφαίουςο στράικερς αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή, αφού δεν συμπεριέλαβε στις επιλογές του ούτε τον Αργεντινό ούτε τον Πορτογάλο.

“Οι Λεβαντόβσκι, Χάαλαντ και Μπενζεμά είναι για μένα οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή. Ο Καρίμ είναι στην ελίτ του ποδοσφαίρου εδώ και 12 χρόνια. Ο Λεβαντόβσκι σκοράρει παντού.

Και ο Χάαλαντ δίνει μεγάλες υποσχέσεις, είναι μεγάλος επιθετικός. Στην ιστορία του ποδοσφαίρου είχαμε επιθετικούς όπως οι Σουάρες, Λεβαντόβσκι, Καβάνι, Μπενζεμά, Νταβίντ Βίγια και τον καλύτερο Ρονάλντο, το φαινόμενο.

Ήθελα πάντα να γίνω όπως αυτός και προσπάθησα να τον αντιγράψω”, τόνισε ο επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι, ο οποίος πάντως δεν παρέλειψε να αφιερώσει λίγα μελιστάλαχτα λόγια για τον Μέσι.

“Είναι μαγικός, για αυτόν τα πάντα στο γήπεδο φαίνονται φυσιολογικά. Γεννήθηκε έτσι, ο Λέο κάνει τα πάντα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αυτό είναι που τον κάνει μοναδικό”.

Πηγή:sport24.gr