Home SPORTS NEWS Γκουαρδιόλα: Συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τη Σίτι!

Γκουαρδιόλα: Συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τη Σίτι!


Η αβεβαιότητα και οι φήμες λαμβάνουν τέλος και ο Πεπ Γκουαρδιόλα φέρεται να έχει συμφωνήσει απόλυτα με την Μάντσεστερ Σίτι για να υπογράψουν οι δύο πλευρές νέο συμβόλαιο συνεργασίας!

Ο Καταλανός προπονητής που μέχρι στιγμής σε καμία περίπτωση δεν έχει χάσει την όρεξή του να δουλεύει στους «πολίτες» και θέλει να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες, έδωσε τα χέρια με τα αφεντικά του συλλόγου για να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια μέχρι και το 2023!

Έχοντας σαρώσει ό,τι υπήρχε από τίτλο επί μια διετία προτού η Λίβερπουλ επιστρέψει έπειτα από 30 χρόνια στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Σίτι θέλει να στοχεύσει με τον Πεπ στην επιστροφή στο ρετιρέ και φυσικά στις μεγάλες επιτυχίες.

Αυτή η εξέλιξη, όπως την μεταφέρει η Daily Mail, με την οριστικοποίηση της παραμονής του Γκουαρδιόλα στον πάγκο είναι λογικό να «φουντώσει» και τα σενάρια για πιθανή μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στο άμεσο μέλλον!

«Το νέο συμβόλαιο είναι μια φυσιολογική συνέχεια σε ένα ταξίδι που συνεχώς εξελίσσεται. Είναι αποτέλεσμα κοινής εμπιστοσύνης και σεβασμού ανάμεσα στον προπονητή και το κλαμπ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας μας» ανέφερε ο πρόεδρος, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ.

«Αυτή η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει ένας προπονητής για να δουλέψει. Εδώ έχω όλα όσα θέλω και χρειάζομαι για να κάνω σωστά το έργο μου και χαίρομαι που με πιστεύουν ο ιδιοκτήτης, ο πρόεδρος και η διοίκηση» ανέφερε από την πλευρά του ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

 

Πηγή:Gazzetta.gr