Home SPORTS NEWS Ήττα πριν την ΟΜΟΝΟΙΑ

Ήττα πριν την ΟΜΟΝΟΙΑ


Έχασε στην έδρα της η Γρανάδα λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι της με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεύτερη σερί νίκη για τη Βαγιαδολίδ που πέρασε με 3-1 από την έδρα της Γρανάδα και ανεβαίνει.

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Γκουαρντιόλα έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Πλάνο από κοντά σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 29’ ο Σίλβα έσωσε μετά από σουτ του Γκουαρντιόλα και στο 39’ ο Μάρκος Αντρέ πέρασε τον Φουλκιέ αλλά δεν πλάσαρε σωστά.

Στο 43’ και στο 45’ τα σουτ των Γκουαρντιόλα και Χερμάν πέρασαν λίγο έξω και στο 45+1’ ο Πλάνο με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 46’ ο Μπρούνο έσωσε προ του Μολίνα και στο 47’ 47’ ο Γκοναλόν έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Γκουαρντιόλα αλλά στο 54’ ο Μάρκος Αντρέ πάτησε περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2.

Στο 63ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Φουλκιέ έβαλε την προβολή στο πρώτο δοκάρι και ο Ντουάρτε με πλασέ εξ επαφής έκανε το 1-2. Και μάλιστα στο 90ο λεπτό, ο Ζότα με πανέμορφο γκολ έκανε το 1-3.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρουί Σίλβα, Χερμάν Σάντσεθ, Φουλκιέ, Ντουάρτε, Γκοναλόν (55’ Ερέρα), Νέβα, Μοντορό (78′ Σόρο), Μίγια, Βίκο (55’ Λουίς Σουάρεθ), Ματσίς, Μολίνα (54’ Σολδάδο)

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Ερβίας (76’ Χαβιέ Σάντσεθ), Νάτσο Μαρτίνεθ, Ορεγιάνα (68’ Γιάνκο), Μπρούνο, Αλκαράθ, Χοακίν Φερνάντεθ, Φέντε (77’ Βίγια), Πλάνο (77’ Ζότα), Γκουαρντιόλα, Μάρκος Αντρέ.