Home SPORTS NEWS Κρίσιμο ματς στο ”Philips Stadion” για τον όμιλο μας…

Κρίσιμο ματς στο ”Philips Stadion” για τον όμιλο μας…


Πέραν της αναμέτρησης που δίνει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ στη Γρανάδα, διεξάγεται άλλο ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για την έκβαση του ομίλου με τον ΠΑΟΚ και την Αϊντχόβεν να διεκδικούν την πρόκριση σχεδόν επί ίσοις όροις.

Ο ΠΑΟΚ πάει να δώσει στην Ολλανδία ένα καθοριστικό παιχνίδι για την συνέχειά του στο Europa League. Με νίκη την Πέμπτη δείχνει να «καθαρίζει» την δυάδα, με ισοπαλία συνεχίζει να είναι φαβορί, με ήττα παίρνει προβάδισμα η PSV.

Είναι πολύ απλά τα δεδομένα σε σχέση με το ματς, τις απαιτήσεις και τις ιδιομορφίες του αντιπάλου.

Κατ’ αρχάς η Αϊντχόφεν περιμένει πώς και πως τον ΠΑΟΚ για να πάρει ρεβάνς. Το 4-1 τους πόνεσε. Έχουν σκυλιάσει τώρα γιατί ακόμη… ζαλίζονται από  όσα έπαθαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας.

Η PSV θα μπει στο γήπεδό της για να «πατήσει» τον ΠΑΟΚ. Το θέλουν πολύ, το πιστεύουν γιατί θεωρούν την ομάδα τους πολύ καλύτερη. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του αγώνα, θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο.

Οι Ολλανδοί είναι γρήγοροι, είναι ποιοτικοί, μπροστά έχουν παικταράδες, ο Γκέτσε παίζει κανονικά και θα έχουν ως οδηγό το πρώτο ημίχρονο της Τούμπας, όπου αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ… δεν τους προλάβαινε.

Η Αϊντχόφεν ξεκίνησε εντυπωσιακά και με τη Γρανάδα και με τον ΠΑΟΚ, προχθές με την Τβέντε και σε άλλα της παιχνίδια. Όταν δέχθηκε γκολ όμως, όταν κάποια στιγμή το παιχνίδι της στράβωσε, τότε… αποδιοργανώθηκε. Αυτό είναι λοιπόν… Υπομονή χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, απόλυτη συγκέντρωση και όχι μόνο για 50-60 λεπτά όπως με ΠΑΣ, Απόλλωνα,  αποφυγή λαθών και… κάποια στιγμή-κάποιες στιγμές θα βρει τον τρόπο να εκθέσει έναν αντίπαλο που είναι κακός μεσοαμυντικά και πολύ ευάλωτος στον χαρακτήρα που δείχνει στα δύσκολα και στα κρίσιμα.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου: