Home SPORTS NEWS Ο Πέρεθ δεν θα μπλοκάρει την αποχώρηση του Ράμος αν έρθει καλή...

Ο Πέρεθ δεν θα μπλοκάρει την αποχώρηση του Ράμος αν έρθει καλή πρόταση


Αγωνία επικρατεί στις τάξεις των Μαδριλένων σχετικά με το αν ο Σέρχιο Ράμος και η Ρεάλ συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.

Το μέλλον του αρχηγού της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος παραμένει αβέβαιο παρά το γεγονός ότι είναι βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μετά από πέντε τίτλους πρωταθλήματος και τέσσερις στο Champions League τις τελευταίες 15 σεζόν, ο Ισπανός στόπερ ενδέχεται από τη νέα σεζόν να μην αγωνίζεται με τους Μαδριλένους.

Ο 34χρονος άσος επιδιώκει παράταση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια προκειμένου να κρεμάσει τα παπούτσια του στους «μερένγκες» αλλά η αρχική στάση της Ρεάλ ήταν να προτείνει μία συμφωνία 12 μηνών, όπως συνηθίζει να κάνει σε παίκτες άνω των 30 ετών. Κάτι που έβρισκε κάθετο τον Ράμος.

Οπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «El Chiringuito», ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θα «μπλοκάρει» την αποχώρηση του Ράμος από την Ρεάλ σε περίπτωση που φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της ομάδας για τον έμπειρο αμυντικό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πάντως έσπευσε, μέσω «κύκλων», να απενεργοποιήσει την… βόμβα περί πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος.

Ωστόσο, η διοίκηση τελικά ενδεχομένως να υποχωρήσει και να προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Ράμος, χωρίς ωστόσο να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τις απολαβές του.