Home SPORTS NEWS Οταν o Ροναλντίνιο «σήκωσε» το Μπερναμπέου για να τον αποθεώσει

Οταν o Ροναλντίνιο «σήκωσε» το Μπερναμπέου για να τον αποθεώσει


Ηταν 19 Νοεμβρίου του 2005 όταν ο Ροναλντίνιο «ανάγκασε» τους φιλάθλους της Ρεάλ να σηκωθούν από τα καρεκλάκια τους και να αποθεώσουν τον Βραζιλιάνο για την «παράσταση» που έδωσε.

Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια, ο «μάγος» πρόσφερε μία μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση στο «El Clasico», με την Μπαρτσελόνα να περνάει νικηφόρα για δεύτερη σερί χρονιά από το «Μπερναμπέου», όταν προηγουμένως είχαν περάσει επτά χρόνια για να κερδίσει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ολα άρχισαν όταν Σαμουέλ Ετό και Λιονέλ Μέσι συνεργάστηκαν άψογα στην επίθεση και τον Καμερουνέζο να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Στη συνέχεια όμως άρχισε το…σόου από τον Ροναλντίνιο. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58′ με μία απίθανη κούρσα από τα αριστερά πέρασε ανενόχλητος τους Ράμος κι Ελγκέρα και εν συνεχεία άφησε «άγαλμα» τον Κασίγιας με εξαιρετικό τελείωμα, πετυχαίνοντας το 2-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο «Ρόνι» από την ίδια πλευρά, άφησε ξανά πίσω του τον Ράμος, ο οποίος σε εκείνο το ματς έβλεπε εφιάλτες και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του Κασίγιας, για το 3-0. Μετά το τέλος του αγώνα, η καταπληκτική εμφάνιση του Βραζιλιάνου ανάγκασε τους φίλους της Ρεάλ να σηκωθούν όρθιοι και να τον χειροκροτήσουν, σε μία εκπληκτική στιγμή οπαδικού πολιτισμού.

https://www.youtube.com/watch?v=4GuaEXdqrp8&ab_channel=TFDTeh

Από gazzetta.gr