Home SPORTS NEWS Premier League: Θέλει να επαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο η Κυβέρνηση

Premier League: Θέλει να επαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο η Κυβέρνηση


Ο Μπόρις Τζόνσον το παραδέχεται στους Υπουργούς του και η Αγγλία από τον Δεκέμβρη θ’ αρχίσει να σκέφτεται πολύ έντονα την επαναφορά του κόσμου στα γήπεδα, πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Το Lockdown ολοκληρώνεται στις αρχές του επόμενου μήνα και η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον θέλει να βάλει ένα τέλος στην οικονομική αιμορραγία των ποδοσφαιρικών συλλόγων των τεσσάρων επαγγελματικών κατηγοριών της χώρας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στην Κυβέρνηση υπάρχουν συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος θα επιστρέψει στις εξέδρες, αλλά και για την αμεσότητα που θα πρέπει να γίνει αυτό ώστε να υπάρξει και μια πιο ευχάριστη νότα μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων με τους οπαδούς να βρίσκονται δίπλα στις ομάδες τους.

Παρά το ισχυρό δεύτερο κύμα της πανδημίας αυτό τον καιρό, ο Μπόρις Τζόνσον ευελπιστεί το πράγμα να βελτιωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο με το lockdown και όταν θα επανεξεταστούν τα δεδομένα με τα οποία θα προχωρήσει η Αγγλία στον τελευταίο μήνα του κακού 2020, να μπορεί να γίνει κάτι και με τα γήπεδα…

Πηγή:Gazzetta.gr