Home SPORTS NEWS Στο κόλπο για την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος και η Λίβερπουλ

Στο κόλπο για την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος και η Λίβερπουλ


Η Λίβερπουλ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος, προκειμένου να τον αποκτήσει ελεύθερο το καλοκαίρι, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Οι συχνοί τραυματισμοί έχουν προκαλέσει την έντονη ανησυχία του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να σταθεί επάξια στο πλάι του Φαν Ντάικ, όταν ο Ολλανδός ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι επιστρέψει κι αυτός στην αγωνιστική δράση.

Βέβαια, στην Λίβερπουλ ακόμα συζητιέται για το αν θα αποκτηθεί κάποιος αμυντικός τον Γενάρη ή θα πορευτεί η ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν με τον υπάρχον ρόστερ. Ωστόσο, σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή «El  Chiringuito», οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν αποκλείεται να «μαγειρέψουν» από τώρα και μια μετακίνηση που θα προκαλέσει ντόρο το προσεχές καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, το όνομα του Σέρχιο Ράμος είναι αυτό το οποίο βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «Reds», από τη στιγμή μάλιστα που και οι διαπραγματεύσεις του Ισπανού στόπερ με την Ρεάλ για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν «παγώσει».

Ο 34χρονος αμυντικός έχει το δικαίωμα να μιλήσει με όποιον σύλλογο επιθυμεί για το μέλλον του από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές για νέο συμβόλαιο και η συνεργασία του με τους «μερένγκες» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Πηγή:Gazzetta.gr