Home SPORTS NEWS Υπερασπίστηκε τον Ζλάταν ο Πογκμπά: «Σας παρακαλώ, μην αστειεύεστε με αυτό»

Υπερασπίστηκε τον Ζλάταν ο Πογκμπά: «Σας παρακαλώ, μην αστειεύεστε με αυτό»


Τον πρώην συμπαίκτη του, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλησε να υπερασπιστεί ο Πολ Πογκμπά, δηλώνοντας με βεβαιότητα πως ο Σουηδός σταρ δεν είναι ρατσιστής.

Ρομελού Λουκακού και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, στο ντέρμπι Ίντερ – Μίλαν, ενώ στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν για τους χωρίσουν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο υψηλόσωμος φορ των «ροσονέρι» είπε στον Βέλγο άσο των «νερατζούρι» «πήγαινε να κάνεις τις μαλ… σου με τα βουντού, μικρέ γαϊδαράκο». Ο Λουκάκου αντέδρασε και του απάντησε σε έξαλλη κατάσταση: «Γαμ… εσύ και η γυναίκα σου, μιλάς για την μητέρα μου;»

Οι εκπρόσωποι της Μίλαν πάντως αλλά και ο ίδιος ο Ζλάταν διέψευσαν οποιαδήποτε ρατσιστική αναφορά. Ο Σουηδός σταρ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, τόνισε πως «στον κόσμο του ΖΛΑΤΑΝ δεν υπάρχει θέση για ΡΑΤΣΙΣΜΟ. Ανήκουμε όλοι στην ίδια ράτσα – είμαστε όλοι ίσοι!! Είμαστε όλοι παίκτες, κάποιοι καλύτεροι από κάποιους άλλου».

Ο Πολ Πογκμπά βλέποντας πως το θέμα έχει πάρει διαστάσεις, θέλησε να υπερασπιστεί τον πρώην συμπαίκτη του στη Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Ο Ζλάταν ρατσιστής; Με αγαπάει τόσο πολύ, οπότε είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα σκεφτόμουν ως ρατσιστή. Σας παρακαλώ, μην αστειεύεστε με αυτό», ήταν τα λόγια του Γάλλου μέσου της Γιουνάιτεντ.

 

Πηγή:Gazzetta.gr