
Ο Άλβαρο Γκονσάλες πήγε να ανακόψει με κλωτσιά στο κεφάλι τον Νεϊμάρ, αλλά στο τέλος… τραυματίστηκε ο ίδιος.
Η κόντρα μεταξύ των δύο καλά κρατεί. Η Παρί έφυγε τους τρεις βαθμούς επικρατώντας με 2-0 της Μαρσέιγ κι έτσι μείωσε τη διαφορά από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λυών στους τρεις βαθμούς.
Στο χθεσινό ντέρμπι (07/02), γι’ ακόμη μία φορά ξεχώρισε η κόντρα μεταξύ του Άλβαρο Γκονσάλες και του Νεϊμάρ. Στον πρώτο γύρο ο Βραζιλιάνος είχε κατηγορήσει τον παίκτη της Μαρσέιγ, για ρατσιστική επίθεση ενώ και στο Λιγκ Καπ ο άσος των Παριζιάνων χλεύασε τον Ισπανό στα social media.
Αυτή τη φορά ο Άλβαρο Γκονσάλες προσπάθησε να ανακόψει με κλωτσιά στο κεφάλι τον Νεϊμάρ αλλά δεν τα κατάφερε. Οχι μόνο αυτό αλλά στο τέλος της φάσης τραυματίστηκε ο ίδιος..
Gonzalez tried to kick man’s face off when going for the ball with Neymar pic.twitter.com/0qppvaRbYa
— (@F1avs) February 7, 2021
.
Quase ficou sem joelho na maldade pic.twitter.com/nnj6NoN4Xa
— Asafe ✞ (@asafegab) February 7, 2021
Πηγή:Gazzetta.gr


![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)



![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
