Home SPORTS NEWS Λίβερπουλ: Ανατροπή 30 βαθμών σε 72 μέρες!

Λίβερπουλ: Ανατροπή 30 βαθμών σε 72 μέρες!


Κι όμως η Λίβερπουλ σε κάτι παραπάνω από δυο μήνες έχει δει την Μάντσεστερ Σίτι να της κάνει επιμέρους… σκορ 30 βαθμών στον πίνακα της Premier League από τα Χριστούγεννα και μετά!

Η προβληματική κατάσταση στους Πρωταθλητές Αγγλίας συνεχίζεται.

Ήρθε η  διαδοχική εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την Φούλαμ που έγινε ακόμα μια ομάδα που έφυγε από το «Άνφιλντ» με όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση με τους «κόκκινους» χάρη σε γκολ του Λεμινά στο φινάλε του πρώτου μέρους έπειτα από τραγικό λάθος του Σαλάχ.

Η 4άδα απομακρύνεται για το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ που πρέπει να τρέξει πάρα πολύ για να προλάβει το επόμενο Champions League, αν και ο Κλοπ δείχνει να έχει ηρεμήσει με την σκέψη ότι μπορεί για μια σεζόν η ομάδα του να λείψει από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πως η Λίβερπουλ την ημέρα των Χριστουγέννων ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League και μάλιστα με 8 πόντους διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι.

Τώρα, έχει βρεθεί στο -22 από τους πρωτοπόρους «πολίτες» που πορεύονται εκ του ασφαλούς για την κατάκτηση του τίτλου! Σε διάστημα 72 ημερών έγινε ανατροπή 30 βαθμών!