Home SPORTS NEWS Μέσι – Μπαρτσελόνα: Το σπάνιο βίντεο από την ομάδα Νέων

Μέσι – Μπαρτσελόνα: Το σπάνιο βίντεο από την ομάδα Νέων


Η Μπαρτσελόνα κοινοποίησε ένα ξεχωριστό βίντεο από τα τελευταία χρόνια του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα Νέων, πριν κάνει το επαγγελματικό βήμα και ξεκινήσει να γράφει ιστορία.

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιστρέφεται γύρω του την τελευταία 15ετία. Πριν, όμως, εδραιωθεί ως επαγγελματίας και αρχίσει να ξεδιπλώνει το μυθικό του ταλέντο, ο Λιονέλ Μέσι ήταν ένας από τους αρκετούς φερέλπιδες «άσους» των Μπλαουγκράνα στην ομάδα Νέων. Η δική του παρουσία, βέβαια, ξεχώριζε πάντα, από τον πρώτο καιρό που η Μπάρτσα τον έπεισε να μετακομίσει στη Μασία, αφήνοντας τη Νιούελς Ολντ Μπόις το 2000.

Πίσω στο παρόν, ο Αργεντινός legend των Καταλανών και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, βρίσκεται μία συμμετοχή μακριά από την κατάληψη της κορυφής του συλλόγου στη λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές, ξεπερνώντας οριστικά τον φίλο και συμπαίκτη του, Τσάβι. Και σε αυτό το πλαίσιο, η Μπαρτσελόνα θέλησε να μοιραστεί ένα σπέσιαλ βίντεο, με «ανέκδοτες» στιγμές και σπάνιο οπτικό περιεχόμενο από τη ζωή και τα κατορθώματα του αστέρα της στους Νέους.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο