Home SPORTS NEWS 15 μήνες φυλάκιση σε διαιτητή στη Σερβία για το πιο ανύπαρκτο πέναλτι...

15 μήνες φυλάκιση σε διαιτητή στη Σερβία για το πιο ανύπαρκτο πέναλτι EVER!


Απίθανα πράγματα στη Σερβία, με το δικαστήριο να επιβάλει ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον διαιτητή Σρντιάν Ομπράντοβιτς για σκανδαλώδη εύνοια της Σπαρτάκ Σουμπόντιτσα, ωστόσο ο ίδιος εμφανίζεται αμετανόητος!
Πριν τρία χρόνια είχε προκληθεί σάλος στη Σερβία, όταν ο διαιτητής Ομπράντοβιτς είχε πάρει… χεράκι τη Σουμπόντιτσα και την έβγαλε στην Ευρώπη με το 2-0 επί της Ραμποτνίτσκι Νις, με δύο πέναλτι υπέρ της, το ένα -τουλάχιστον- πραγματικά “φάντασμα” και μία κόκκινη στην αντίπαλο από το 49′ που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δόθηκε, με δύο κίτρινες στην ίδια φάση!

Εκείνο ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που σφύριξε ο Σέρβος διαιτητής, με τις αρχές της χώρας ωστόσο να κινητοποιούνται θεωρώντας ότι υπάρχει εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια η απόφαση του δικαστηρίου ήταν 15μηνη φυλάκιση για τον διαιτητή και 10ετής απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος ωστόσο όχι απλά εμφανίζεται αμετανόητος, αλλά σε δήλωσή του στη «Novosti» υποστηρίζει πως: «Δεν περίμενα μία τέτοια απόφαση και νομίζω ότι λειτούργησαν σύμφωνα με τους κανόνες του ποδοσφαίρου! Εάν το παιχνίδι ξαναγινόταν και υπήρχε ίδια φάση, θα έδινα ξανά το πέναλτι, γιατί έτσι το είδα»!