Home SPORTS NEWS Εξαλλος ο Ρονάλντο: Εριξε μπουνιά σε τοίχο στα αποδυτήρια

Εξαλλος ο Ρονάλντο: Εριξε μπουνιά σε τοίχο στα αποδυτήρια


Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του αγώνα με την Τζένοα, με αποτέλεσμα να ρίξει μια γροθιά σε έναν τοίχο στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα όμως με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να ηρεμήσει ούτε στα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο «CR7» κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του, έριξε μια γροθιά σε έναν τοίχο, έκανε γρήγορα ένα ντους χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα με κανέναν κι έπειτα αποχώρησε από το γήπεδο.

Ο Πίρλο πάντως από την πλευρά του, όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό και για μία πιθανή τιμωρία του Κριστιάνο, τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν γνώριζε τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή.

«Είναι λογικό που αντέδρασε έτσι γιατί ήθελε πολύ να σκοράρει. Το ήθελε πραγματικά, καθώς το ματς έγινε περίπλοκο για εμάς κάποια στιγμή. Είναι ένας γεννημένος πρωταθλητής και ήθελε να αφήσει το στίγμα του στην αναμέτρηση. Δεν νομίζω να τον τιμωρήσει η ομάδα, όχι δεν θα το κάνει. Ήταν απλά νευριασμένος, όπως συμβαίνει με αρκετούς παίκτες την ώρα των αγώνων. Όταν έληξε το παιχνίδι ήταν αναστατωμένος και ξαναλέω πως αυτό είναι λογικό. Δεν θα τον τιμωρήσει η ομάδα για αυτό».

Πηγή:Gazzetta.gr