Home SPORTS NEWS Μπενζεμά: Γηραιότερος σκόρερ της Ρεάλ σε ημιτελικό και 4ος σκόρερ στο Champions...

Μπενζεμά: Γηραιότερος σκόρερ της Ρεάλ σε ημιτελικό και 4ος σκόρερ στο Champions League


Ισοφαρίζοντας για τη Ρεάλ προκειμένου να μην είναι ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση για την ομάδα του στο Λονδίνο, ο Καρίμ Μπενζεμά ξεπέρασε τον Κριστιάνο σε… ηλικιακό επίπεδο σκοραρίσματος σε ημιτελικό και ανέβηκε στους σκόρερ του Champions League!

Ο Μπενζεμά φέτος δεν… χαμπαριάζει τίποτα. Απλά συνεχίζει μια ευθεία πορεία και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα σε κάθε ευκαιρία, με κάθε τρόπο και με κάθε τρόπο.

Το έκανε εντυπωσιακά στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Τσέλσι στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» και αυτό το γκολ με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-1 είχε τη δική του σημασία.

Ο Γάλλος στράικερ είναι πλέον ο γηραιότερος που βρίσκει δίχτυα για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης σε ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όντας 33 ετών και 129 ημερών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν από εκείνον, ήταν 32 ετών και 86 ημερών…

Παράλληλα, ο Μπενζεμά αναρριχήθηκε και στην 4η θέση των σκόρερ όλων των εποχών του Champions League ισοφαρίζοντας την επίδοση του Ραούλ στα 71 τέρματα, με τον Λεβαντόφσκι να είναι στα 73, τον Λιονέλ Μέσι στα 120 και τον Κριστιάνο Ρονάλντο κορυφαίο στα 134.

Πηγή:Gazzetta.gr