Home SPORTS NEWS Σαν σήμερα: «Αγουέροοοοο… Ορκίζομαι δεν θα δείτε ποτέ ξανά κάτι τέτοιο»!

Σαν σήμερα: «Αγουέροοοοο… Ορκίζομαι δεν θα δείτε ποτέ ξανά κάτι τέτοιο»!


Αξέχαστο φινάλε. Ο πιο δραματικός τερματισμός της κούρσας του πρωταθλήματος. Η Σίτι πίσω στο σκορ από την ΚΠΡ στις καθυστερήσεις και η Γιουνάιτεντ να περιμένει. Σαν σήμερα, 13 του Μάη του 2012. Αγουέροοοοο…..

Η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην ΚΠΡ όπου τότε βρισκόταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, ήξερε πως με δική της νίκη δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρεται για ό,τι συνέβαινε στο ματς της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 1-0 και περίμεναν το αποτέλεσμα του αγώνα στο Etihad, όμως το φινάλε και η ενημέρωση που έλαβαν, τους άφησαν «παγωμένους» στον αγωνιστικό χώρο.

Στο Μάντσεστερ, την ίδια ώρα, ο Έντιν Τζέκο είχε καταφέρει με την έναρξη των καθυστερήσεων να ισοφαρίσει σε 2-2 για τους «πολίτες» κόντρα στους Ρέιντζερς και το ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο περίμενε τη στιγμή … της έκρηξης.

Η Σίτι πίεζε, έψαχνε το γκολ, έσπρωχνε μπροστά τη μπάλα και ξαφνικά, «Αγουέροοοοοο!!! Ορκίζομαι δεν θα δείτε ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στη ζωή σας»!

Γκολ ο Αργεντινός θρύλος, όλο το γήπεδο στο πόδι, πρώτο πρωτάθλημα για τους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ έπειτα από 44 χρόνια!

Αξέχαστη στιγμή, αξέχαστο φινάλε στη σεζόν…

Από Gazzetta.gr