Home SPORTS NEWS «Απόλυτο φαβορί η Γαλλία, μπορεί να απειλήσει την Αγγλία»

«Απόλυτο φαβορί η Γαλλία, μπορεί να απειλήσει την Αγγλία»


Μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχρισε την Γαλλία σε δηλώσεις που έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ.
Ο Αρσέν Βενγκέρ, σε δηλώσεις που έκανε έσπευσε να χρήσει φαβορί για την κατάκτηση του την Γαλλία, ενώ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι μπορεί να απειλήσει την Αγγλία.

«Δεν είναι απλά το φαβορί, είναι το απόλυτο φαβορί η Γαλλία. Δεν είναι απλά το φαβορί, γιατί όταν έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει στο ρόστερ σου παίκτες όπως οι Καντέ, Πογκμπά, Μπενζεμά, Γκριεζμάν, Κομάν, Ζιρού. Ξεχνάω και άλλους. Θα έχει έντεκα παίκτες στον πάγκο που θα ήταν βασικοί σε οποιαδήποτε άλλη εθνική ομάδα.

Παράλληλα, είναι μία ομάδα που δεν έχει πιάσει την κορυφαία της απόδοση. Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι παίκτες της είναι μικροί σε ηλικία. Αν εξαιρέσεις 2-3, όλοι οι άλλοι είναι μικροί» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Αλσατός πρώην κόουτς της Άρσεναλ.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο των «τριών λιονταριών», λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Για μένα η ομάδα που μπορεί να απειλήσει περισσότερο τη Γαλλία είναι η Αγγλία. Έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μπορεί κάποιοι να είναι μικροί σε ηλικία όπως οι Μάουντ και Φόντεντ, αλλά έχουν τον Γκρίλις, τον Ράις και φυσικά μπροστά τον Χάρι Κέιν και κάποιους έμπειρους παίκτες όπως ο Χέντερσον. Μπορούν να κοντράρουν τη Γαλλία».