Home SPORTS NEWS Γουέμπλεϊ: Η UEFA απειλεί να μετακινήσει τον τελικό αν διατηρηθεί η καραντίνα...

Γουέμπλεϊ: Η UEFA απειλεί να μετακινήσει τον τελικό αν διατηρηθεί η καραντίνα στους προσκεκλημένους!


Το θέμα που δεν λύθηκε στον τελικό του Champions League προκύπτει και για το Euro, με την UEFA ν’ απειλεί την Αγγλία με μετακίνηση του μεγάλου τελικού αν δεν αρθεί το μέτρο της υποχρεωτικής καραντίνας για 2.500 προσκεκλημένους!
Οι Άγγλοι θα πρέπει άμεσα να συζητήσουν και να πάρουν τις αποφάσεις τους, αν και δύσκολα αυτή τη στιγμή θα… σηκώσουν μπαϊράκι και θα πάνε κόντρα στις εντολές της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Το θέμα της πανδημίας, των περιορισμών και της υποχρεωτικής καραντίνας σε ταξιδιώτες ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά τον τελικό του Champions League, ο οποίος φυσικά μετακινήθηκε στο Πόρτο…

Η UEFA αναφέρει πως θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει τον μεγάλο τελικό του Euro από το Λονδίνο και να τον αναθέσει στην Κοπεγχάγη – όπου το γήπεδο συνεχώς γεμίζει – αν οι αγγλικές Αρχές και η Κυβέρνηση δεν άρουν την υποχρεωτική καραντίνα για τους ταξιδιώτες.

Οι 2.500 προσκεκλημένοι της UEFA θα μπουν στην Αγγλία και θα φτάσουν στο Λονδίνο δίχως υποχρεωτική καραντίνα, τη στιγμή που οι ντόπιοι καλά – καλά δεν μπορούν να κάνουν τελείως ελεύθερα ούτε διακοπές…