Home SPORTS NEWS H Λάτσιο προανήγγειλε την πρόσληψη Σάρι αναρτώντας ένα τσιγάρο

H Λάτσιο προανήγγειλε την πρόσληψη Σάρι αναρτώντας ένα τσιγάρο


Ο Μαουρίτσιο Σάρι θα είναι ο τεχνικός της Λάτσιο για την ερχόμενη διετία, με την ομάδα της αιώνιας πόλης να γνωστοποιεί με εντυπωσιακό τρόπο στο Twitter τη συμφωνία της με τον Ναπολιτάνο τεχνικό.

Μετά από τις Νάπολι, Τσέλσι και Γιουβέντους, ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι έτοιμος για μία ακόμα αποστολή τα τελευταία χρόνια σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ο έμπειρος Ναπολιτάνος τεχνικός, που ήταν μακριά από τους πάγκους την περασμένη σεζόν μετά το διαζύγιό του με την βέκια σινιόρα, ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Λάτσιο και η επισημοποίηση του deal έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης (9/6).

Μάλιστα, η ομάδα της αιώνιας πόλης έκανε… spoiler της πρόσληψης του Σάρι, κάνοντας tweet με ένα τσιγάρο (σήμα καταταθέν του Σάρι) και ρωτώντας “ποιος θα το ανάψει”;

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 62χρονος τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους λατσιάλι, όπου υπάρχει οψιόν επέκτασης της συμφωνίας και για τρίτη σεζόν.

Οι δε ετήσιες αποδοχές του θα ανέρχονται σε 3 εκατομμύρια ευρώ ενώ υπάρχουν και έξτρα μπόνους που είναι συνδεδεμένα με επίτευξη στόχων από πλευράς των αετών.

Σύμφωνα με το ιταλικό “Sky Sport”, ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Λάτσιο, κατόπιν εισήγησης του νέου προπονητή της, είναι ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Φούλαμ ως δανεικός από την Τσέλσι.