Home SPORTS NEWS Η «τρομακτική» 11αδα της Παρί Σεν Ζερμέν αν αποκτήσει τον Μέσι

Η «τρομακτική» 11αδα της Παρί Σεν Ζερμέν αν αποκτήσει τον Μέσι

Ενισχυμένη όσο ποτέ θα μοιάζει η Παρί Σεν Ζερμέν τη νέα σεζόν, σε περίπτωση βέβαια που καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Η Παρί αδιαμφισβήτητα είναι η ομάδα η οποία έχει κινηθεί περισσότερο από κάθε άλλη στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Αποδεικνύεται γι’ ακόμη μία φορά ότι ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Το απωθημένο της είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και σ’ αυτόν τον δρόμο βαδίζει.



Ηδη έχει καταφέρει να εντάξει από τις αρχές του καλοκαιριού ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν χαράξει σπουδαία πορεία έως τώρα στην καριέρα τους.

Οι Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, Ασράφ Χακίμι και Σέρχιο Ράμος είναι οι πιο «ηχηρές» μεταγραφές έως τώρα των Παριζιάνων. Το πλάνο τους όμως δεν σταματάει εδώ. Η ομάδα του Νασέρ Ελ Κελαϊφί είναι αποφασισμένη να κάνει την μεγάλη έκπληξη του καλοκαιριού αποκτώντας τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Ηδη άλλωστε έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να πείσει τον ο Μέσι να μετακομίσει στο Παρίσι και να φορέσει τη φανέλα της. Σε περίπτωση που τα καταφέρει τότε θα μιλάμε για μία πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η χρηματιστηριακή αξία του συλλόγου θα εκτοξευτεί, από τα 916,85 εκατομμύρια ευρώ, στα 996,85 εκατομμύρια ευρώ!

Οχι μόνο αυτό αλλά οι Παριζιάνοι θα σκορπούν τρόμο σε κάθε αντίπαλο τους στον αγωνιστικό χώρο. Η διάταξη τους θα έχει ως εξής: Ντοναρούμα κάτω από τα γκολποστ, Ράμος και Μαρκίνιος θα είναι τα δύο στόπερ, με τους Χακίμι και Μπερνάτ στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας, αντίστοιχα.

Στον άξονα θα είναι οι ΠαρέδεςΒεράτι και Βαϊνάλντουμ, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Νεϊμάρ, Μπαπέ και Μέσι! Μένει βέβαια να δούμε αν τελικά ο Αργεντινός άσος αποφασίσει να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν  και να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του καλού του φίλου και άλλοτε συμπαίκτη, Νεϊμάρ.

psg

Πηγή: gazzetta.gr