Home SPORTS NEWS Μπέρδεμα με την άφιξη του Αργεντινού στο Παρίσι

Μπέρδεμα με την άφιξη του Αργεντινού στο Παρίσι


Μπέρδεμα με την άφιξη του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι! Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της Equipe, ο Αργεντινός βρίσκεται ακόμη στη Βαρκελώνη και δεν θα ταξιδέψει εντός της Δευτέρας (9/8), ενώ σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σιρά βρίσκεται ήδη στη γαλλική πρωτεύουσα.

Στο ρυθμό του Λιονέλ Μέσι κινείται το Παρίσι, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αργεντινός βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα όπως αναμενόταν σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ των μεγάλων γαλλικών media.

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας, Equipe, η οποία έχει καλές πηγές στην Παρί Σεν-Ζερμέν, ο 34χρονος Αργεντινός βρίσκεται ακόμη στη Βαρκελώνη και δεν θα ταξιδέψει εντός της Δευτέρας (9/8) για το Παρίσι.

«Ενώ οι φήμες για την άφιξη του Μέσι στο Παρίσι συνεχίζονται, δεν υπάρχουν νεότερα. Ο Αργεντινός ήταν ακόμη στη Βαρκελώνη το πρωί. Γνωρίζει ότι η Παρί τον περιμένει, αλλά δεν θέλει να βιαστεί για να τακτοποιήσει το μέλλον του, μετά τις τελευταίες έντονες μέρες», υποστήριξε ο Φλοράν Τορσού με την Equipe να συμπληρώνει ότι δεν επίκειται ταξίδι του Pulga εντός της μέρας.

 

Σύμφωνα, ωστόσο, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σιρά, ο Μέσι ήδη έχει προσγειωθεί στο Παρίσι και μέσα στις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Πηγη: gazzetta.gr