Home SPORTS NEWS Πρώτες μάχες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Κόνφερενς (Πρόγραμμα)

Πρώτες μάχες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Κόνφερενς (Πρόγραμμα)


Στη μάχη του Tρίτου Προκριματικού Γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει απόψε ο Ολυμπιακός.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στις 10 το βράδυ τη Λουντογκόρετς με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα “ανοίξει το δρόμο” της πρόκρισης στα πλέϊ οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στην Ευρώπη.Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, μετά την πρόκριση κόντρα στη Νέφτσι Μπακού με δύο νίκες, θα αντιμετωπίσει σε δύο αναμετρήσεις την μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας τα τελευταία 10 χρόνια, η οποία απέκλεισε τη Μούρα.

Το αποψινό πρόγραμμα του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ:

20:00 Μάλμε – Ρέιντζερς

20:00 Σπάρτα Πράγας – Μονακό

21:00 Κλουζ – Γιανγκ Μπόις

21:00 Γκενκ – Σαχτάρ

21:00 PSV – Μίτζιλαντ

22:00 Ερυθρός Αστέρας – Σέριφ Τιρασπόλ

22:00 Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς


Από την Ιρλανδία ξεκινά το ταξίδι του ΠΑΟΚ, στο Κόνφερενς Λιγκ
Ένα τέταρτο νωρίτερα, από τον αγώνα των “ερυθρολεύκων” στο γήπεδο “Καραϊσκάκης”, ο ΠΑΟΚ δίνει τον πρώτο φετινό ευρωπαϊκό του αγώνα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, κόντρα στην Μποέμιανς, από την Ιρλανδία.

Οι παίκτες του “Δικεφάλου του Βορρά” ταξίδεψαν στο Δουβλίνο με στόχο να “καθαρίσουν” από απόψε την υπόθεση πρόκριση απέναντι στους σαφώς πιο αδύναμους Ιρλανδούς, έτσι ώστε ο αγώνας ρεβάνς, σε μία εβδομάδα στο γήπεδο της Τούμπας, να έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

*Απόψε θα γίνει και το παιχνίδι Λίνφιλντι – Φόλα Ες ενώ ένα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα και στο Γιουρόπα Λιγκ με την Νέφτσι να φιλοξενεί την Ελσίνκι.