Home SPORTS NEWS Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ρονάλντο: «Γύρισα εκεί που ανήκω – Σερ Άλεξ,...

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ρονάλντο: «Γύρισα εκεί που ανήκω – Σερ Άλεξ, αυτό είναι για σένα…»

Τη συγκίνησή του για την επιστροφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε γι’ αυτή ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον περιέγραψε μ’ ένα θερμό μήνυμα στο instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο.


Τη συναισθηματική του φόρτιση μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να εκφράσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Με μια θερμή ανάρτηση στο instagram ο Πορτογάλος δήλωσε συγκινημένος που θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας που τον έκανε σταρ.

Αφού έδωσε τον λόγο του λοιπόν ότι με τον ίδιο παρόντα ο σύλλογος θα ξαναγράψει ιστορία, αφιέρωσε το μήνυμα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, επιβεβαιώνοντας τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε για να γυρίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Αναλυτικά το μήνυμα του Ρονάλντο

«Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν την ατελείωτη αγάπη μου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα χρόνια που πέρασα σε αυτή την ομάδα ήταν καταπληκτικά και το μονοπάτι που ανοίξαμε μαζί είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στην ιστορία αυτού του μεγάλου και φανταστικού συλλόγου.

Δεν μπορώ καν να περιγράψω τα αισθήματά μου αυτή τη στιγμή, ενώ βλέπω την επιστροφή μου στο Ολντ Τράφορντ ν’ ανακοινώνεται παγκοσμίως.

Είναι σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, μετά απ’ όλες αυτές τις φορές που γύρισα για ν’ αγωνιστώ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακόμα και ως αντίπαλος ένιωθα τόση αγάπη και σεβασμό από τους οπαδούς στις εξέδρες. Αυτό είναι 100% το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα όνειρα.

 

Το πρώτο μου πρωτάθλημα, το πρώτο μου Κύπελλο, η πρώτη μου κλήση στην εθνική Πορτογαλίας, το πρώτο μου Champions League, το πρώτο μου Χρυσό Παπούτσι και η πρώτη μου Χρυσή Μπάλα, όλα γεννήθηκαν απ’ αυτή την ξεχωριστή σύνδεσή μου με τους “κόκκινους διαβόλους”.

Γράφτηκε ιστορία στο παρελθόν και ιστορία θα γραφτεί για μια ακόμη φορά. Έχετε τον λόγο μου!

Είμαι εδώ!

Γύρισα εκεί που ανήκω!

Ας τα καταφέρουμε ξανά!

Υ.Γ. Σερ Άλεξ, αυτό είναι για σένα…»

 

Πηγή:sport-fm.gr