Home SPORTS NEWS Φάρκε για Τζόλη: «Δεν θα τον τιμωρήσουμε, αλλά θα μας κάνει το...

Φάρκε για Τζόλη: «Δεν θα τον τιμωρήσουμε, αλλά θα μας κάνει το τραπέζι με ελληνικό φαγητό»


Ο Ντάνιελ Φάρκε μίλησε για τον Χρήστο Τζόλη και το χαμένο του πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ, λέγοντας πως η Νόριτς δεν θα του επιβάλει πρόστιμο, αλλά ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός θα πρέπει να κάνει το τραπέζι στην ομάδα για ελληνικό φαγητό, για να το… ξεπληρώσει.

Ο Χρήστος Τζόλης δεν ξεχώρισε στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νόριτς, για τη φάση των «32» του Carabao Cup, καθώς δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα.

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, ήταν έξαλλος με τον Έλληνα διεθνή, καθώς ξεκαθάρισε ότι δεν είχε δώσει τη συγκεκριμένη εντολή στον 19χρονο άσο να εκτελέσει το πέναλτι.

Πάντως στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο 44χρονος Γερμανός τεχνικός των «καναρινιών», θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, τονίζοντας ότι δεν θα τιμωρήσει τον Τζόλη για την πρωτοβουλία του, αλλά ο νεαρός επιθετικός θα πρέπει να κάνει το τραπέζι στην ομάδα με ελληνικό φαγητό, για να το… ξεπληρώσει.

«Μου αρέσουν οι παίκτες οι οποίοι δεν φοβούνται να παίρνουν ευθύνες στο γήπεδο. Απλά πρέπει να είναι με τον σωστό τρόπο. Μερικές φορές πρέπει να δίνεις σκληρή αγάπη. Ο Τζόλης είναι ένα υπέροχο παιδί. Μου αρέσει αυτή η εμπιστοσύνη που έχει για να προχωράει μπροστά. Ο ίδιος απογοητεύτηκε (σ.σ για το χαμένο πέναλτι) αλλά όλα είναι καλά. Δεν θα του επιβάλουμε πρόστιμο. Απλά θα πρέπει να κάνει το τραπέζι στην ομάδα με ελληνικό φαγητό, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φάρκε.