Home SPORTS NEWS Πρόεδρος ομάδας, κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών, κάνει ντεμπούτο ως παίκτης στα 60...

Πρόεδρος ομάδας, κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών, κάνει ντεμπούτο ως παίκτης στα 60 του!

Λοιπόν… Η Ίντερ Μονγκοταπόε του Σουρινάμ αντιμετώπισε την Ολίμπια από την Ονδούρα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.


Ο Ρόνι Μπρούνσβαϊκ ήταν αυτός που «έκλεψε» την παράσταση όχι τόσο για την εμφάνισή του, αλλά με την εμφάνισή του! Τι εννοούμε… Πρόκειται για τον 60χρονο ιδιοκτήτη της ομάδας από το Σουρινάμ, ο οποίος αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει το ντεμπούτο του και ως ποδοσφαιριστής. Και το έκανε!

Επίσης, ο πρόεδρος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στη ρεβάνς… Ο λόγος; Δεν μπορεί να βγει από τη χώρα διότι θα συλληφθεί! Αναζητείται από την Ιντερπόλ για εμπόριο ναρκωτικών!
Πρώην λοχίας του στρατού, ο Μπρούνσβαϊκ, συμμετείχε στον ένοπλο αγώνα και εξελίχθηκε σε ηγέτη των ανταρτών, ενάντια στον δικτάτορα, Ντέσι Μπουτέρσε, την δεκαετία του 1980.

Καταδικάστηκε, ερήμην, για διακίνηση ναρκωτικών σε οκταετή φυλάκιση το 1999 από την ολλανδική δικαιοσύνη και σε δεκαετή φυλάκιση από την γαλλική δικαιοσύνη. Παραμένει ελεύθερος, καθώς το Σουρινάμ δεν εκδίδει τους υπηκόους του.

Εξελέγη βουλευτής το 2005 και πρόσφατα, συμμάχησε με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης του Σουρινάμ, Τσαντρικαπερσάντ Σαντόκι, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Σαντόκι, εξελέγη πρόεδρος της χώρας τον Ιούλιο του 2020 και η θητεία τους, σ΄ αυτήν την χώρα των 600.000 κατοίκων, είναι πενταετής.

Πατέρας 50 (!) παιδιών, αντάρτης στα νιάτα του, όταν λήστευε τράπεζες, ιδιοκτήτης ενός ορυχείου χρυσού και τώρα ποδοσφαιριστής!

Διότι ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου…

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα social media «παίζει» βίντεο με τον Ρόνι να βρίσκεται στα αποδυτήρια της Ολίμπια και να μοιράζει λεφτά (!) στους παίκτες, ενώ έφυγε από εκεί με φανέλα του συλλόγου από την Ονδούρα.

Πηγή:sdna.gr