Home SPORTS NEWS Στα… χνάρια του Μέσι 18χρονο ταλέντο της Μπαρτσελόνα!

Στα… χνάρια του Μέσι 18χρονο ταλέντο της Μπαρτσελόνα!


Η Μπαρτσελόνα μπήκε στην πρώτη της σεζόν χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, μια σεζόν που την βρίσκει και με πολλά οικονομικά προβλήματα και μπόλικη… εσωστρέφεια.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα της Βαρκελώνης φέτος είναι κατά κάποιο τρόπο αναγκασμένη να βασιστεί στα δικά της παιδιά, να δώσει ευκαιρίες σε ταλέντα που έχουν ήδη αναδειχθεί και να αναδείξει νέα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο 18χρονος Γιουσούφ Ντεμίρ, (γεννημένος στις 02/06/2003),

Ο Αυστριακός επιθετικός αποτελεί ένα από τα δυνατά “όπλα” των “μπλαουγκράνα” και στο πρώτο του παιχνίδι, κοντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο έκανε “παπάδες”. Ο νεαρός άσος είναι δανεικός στην ομάδα της Καταλονίας από την Ραπιντ Βιέννης, με την οψιόν αγοράς του να ανέρχεται στα 9 εκ. ευρώ.

 

Ένα ντεμπούτο που συνδέεται άμεσα με τον Λιονέλ Μέσι και μένει να δούμε αν θα είναι καλός… οιωνός για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο Ντεμίρ έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής με καταγωγή εκτός Ισπανίας που έκανε ντεμπούτο με την ομάδα της Μπαρτσελόνα, μετα το μακρινό 2004 όταν ντεμπούτο με τους “μπλαουγκράνα” πραγματοποιούσε τότε ο νεαρός Λέο Μέσι.

Αναπόφευκτα η σύγκριση, αν μπορεί να την πει κάποιος έτσι, με τον ζωντανό θρύλο της ομάδας είναι μοιράια και το μόνο που έχουμε να δούμε αν η πορεία του νεαρού Ντεμίρ θα έχει και άλλα κοινά με εκείνη του Μέσι στον σύλλογο.