Home SPORTS NEWS Bild: «Κίνδυνος αναβολής στην αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον Ολυμπιακό λόγω...

Bild: «Κίνδυνος αναβολής στην αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον Ολυμπιακό λόγω τυφώνα»!

Κίνδυνος αναβολής της αναμέτρησης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του UEFA Europa League λόγω τυφώνα!


«Θέμα» στην αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον Ολυμπιακό προκαλεί ο τυφώνας Ignatz, που σαρώνει τη Γερμανία!

Σύμφωνα με την Bild, το παιχνίδι, που ξεκινάει στις 22:00 ώρα Ελλάδας, απειλείται με αναβολή, καθώς οι άνεμοι φτάνουν τα 120 χλμ./ώρα και επιπλέον, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, έχουν κοπεί και πολλά δέντρα στις γύρω από το γήπεδο περιοχές! Κοντά στο ”Deutsche Bank Park”, εξάλλου, υπάρχει δάσος και υπάρχει κίνδυνος για τον κόσμο, που θα πάει στο γήπεδο.

Στο ίδιο δημοσίευμα, ωστόσο, τονίζεται πως η UEFA, ο σύλλογος και η πόλη έλεγξαν πριν από λίγο την κατάσταση και αποφάνθηκαν πως το παιχνίδι μπορεί, για την ώρα, να διεξαχθεί κανονικά!
Κατόπιν, δε, η Άιντραχτ έβγαλε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Το μέτωπο της καταιγίδας Ignatz δεν έχει άμεσο αντίκτυπο στο παιχνίδι. Όλοι οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο έχουν εν τω μεταξύ καθαριστεί. Οι επισκέπτες του παιχνιδιού καλούνται να είναι πιο προσεκτικοί κατά την άφιξή τους και να αποφεύγουν τα δασικά μονοπάτια».

Αυτήν τη στιγμή και αν δεν χειροτερέψουν τα πράγματα με τον τυφώνα, το παιχνίδι φαίνεται πως θα γίνει κανονικά. Εκείνο, όμως, που προκαλεί ανησυχία στους Γερμανούς είναι ο κίνδυνος τραυματισμού των φιλάθλων κατά την άφιξη και την αναχώρησή τους. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς οι συνθήκες είναι ακραίες.

Ένας αγώνας της Άιντραχτ στο Europa League, θυμίζουμε, είχε αναβληθεί λόγω προειδοποίησης καταιγίδας: Στα τέλη Φεβρουαρίου 2020, το παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε μία ημέρα μετά, Παρασκευή.

Πηγή:sport-fm.gr