Home SPORTS NEWS Champions League-3η αγωνιστική: Μέρος Β’ με… Μπαρτσελόνα στα σκοινιά και ματσάρα στο...

Champions League-3η αγωνιστική: Μέρος Β’ με… Μπαρτσελόνα στα σκοινιά και ματσάρα στο Μάντσεστερ

Δράσης συνέχεια με τα άλλα οκτώ ματς για την 3η αγωνιστική στους ομίλους του Champions League.


Το πρώτο σκέλος της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League είχε 35 γκολ και μπόλικο θέαμα, με άπαντες να ευχόμαστε πως και η δεύτερη βραδιά θα συνοδευτεί από ανάλογες συγκινήσεις.

Στις 19:45, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Ντινάμο Κιέβου για τον 5ο όμιλο, με τους Καταλανούς να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις δύο ήττες από Μπάγερν Μονάχου και Μπενφίκα στις πρώτες αγωνιστικές. Από τη μεριά τους, Πορτογάλοι και Βαυαροί κοντράρονται στις 22:00, με τους «αετούς» να έχουν όρεξη για… ζημιές μετά την τριάρα στην Μπάρτσα πριν από τρεις εβδομάδες.

Στον 6ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Αταλάντα δίχως περιθώρια για γκέλα μετά το 1-0-1 στα δύο πρώτα ματς. Οι δε «Μπεργκαμάσκι» είναι πρώτοι και αήττητοι και πηγαίνουν, ουσιαστικά, για δύο αποτελέσματα στο «Ολντ Τράφορντ». Την ίδια ώρα, η Γιουνγκ Μπόις φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ, με την κάτοχο του Europa League να έχει ως μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη στην εφετινή διοργάνωση.

Νωρίς εκκινεί η δράση στο 7ο γκρουπ, με την πρωτοπόρο, Σάλτσμπουργκ, να παίζει εντός έδρας απέναντι στην, απογοητευτική εδώ και έναν μήνα, Βόλφσμπουργκ στις 19:45. Στο έτερο ματς του ομίλου, η Λιλ κοντράρεται με τη Σεβίλλη.

Τέλος, στον 8ο όμιλο, τα φαβορί, Τσέλσι και Γιουβέντους, έχουν η μεν εντός έδρας αποστολή ενάντια στη Μάλμε και η δε εξόρμηση στη Ρωσία για το ματς με τη Ζενίτ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της βραδιάς:

5ος όμιλος
Μπαρτσελόνα-Ντινάμο Κιέβου (19:45)
Μπενφίκα-Μπάγερν Μονάχου (22:00)

6ος όμιλος
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα (22:00)
Γιουνγκ Μπόις-Βιγιαρεάλ (22:00)

7ος όμιλος
Σάλτσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ (19:45)
Λιλ-Σεβίλλη (22:00)

8ος όμιλος
Τσέλσι-Μάλμε (22:00)
Ζενίτ-Γιουβέντους (22:00)

Πηγή:Gazzett.gr