Home SPORTS NEWS Μπαρτσελόνα: Τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των οπαδών στο «Καμπ Νόου»

Μπαρτσελόνα: Τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των οπαδών στο «Καμπ Νόου»

Με πλήρη επίγνωση της κατάστασης από τη διοίκηση του Μπαρτομέου, φέρεται να τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των οπαδών στο «Καμπ Νόου» σε 21 ματς προτού ξεσπάσει η πανδημία!

Όπως αναφέρει η «Vanguardia» σε δημοσίευμά της, υπήρξε σοβαρότατος κίνδυνος να εξελιχθεί πολύ δυσάρεστα η παρουσία του κόσμου της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο για τα παιχνίδια της ομάδας σε ένα χρονικό διάστημα πριν από την έλευση του κορονοϊού…


Επί 21 εντός έδρας παιχνίδια παρέμεναν προβλήματα στο γήπεδο και τις εξέδρες δίχως να ληφθεί η παραμικρή μέριμνα από πλευράς διοίκησης Μπαρτομέου, παρά το γεγονός πως είχε υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Μάλιστα, υπήρχαν και ζητήματα τα οποία είχαν χαρακτηριστεί «υψηλού κινδύνου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Πλέον, η νέα διοίκηση της Μπαρτσελόνα με τον Λαπόρτα επικεφαλής, έχει θεσπίσει πλάνο για την ανακατασκευή του «Καμπ Νόου» και τη μεταφορά της ομάδας στο Estadi Johan Cruyff, όπου θα τοποθετηθεί εξτρά κερκίδα προκειμένου να φτάσει η χωρητικότητα κοντά στις 50.000 θέσεις.

Προς το παρόν τα προσεχή παιχνίδια των «μπλαουγκράνα» στο «Καμπ Νόου» θα έχουν διαθέσιμη την χωρητικότητα στο 100%, όπως ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση.

Πηγή:Gazzetta.gr