Home SPORTS NEWS Ο Μουρίνιο προετοιμάζει την Ρόμα για το ντέρμπι με την Γιουβέντους με...

Ο Μουρίνιο προετοιμάζει την Ρόμα για το ντέρμπι με την Γιουβέντους με drone

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται ότι έχει καθιερώσει πλέον τη χρήση drone στις προπονήσεις της Ρόμα, προκειμένου να δείχνει στους ποδοσφαιριστές του, σε real time τα λάθη τους.

Η Ρόμα την Κυριακή (17/10, 21:45) δίνει κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Γιουβέντους, μέσω του οποίου θα επιδιώξει την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να διατηρηθεί στις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή.


Γι’ αυτό και ο Ζοσέ Μουρίνιο, μαζί με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές των «τζιαλορόσι», προετοιμάζονται σκληρά για το εν λόγω ντέρμπι με τους «μπιανκιονέρι». Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται ότι έχει καθιερώσει πλέον τη χρήση drone στις προπονήσεις.

Σκοπός της καταγραφής της προπόνησης από drone είναι να μπορεί μεταξύ άλλων να επεμβαίνει σε πραγματικό χρόνο ώστε να διορθώνει ό,τι δεν του αρέσει στις προπονήσεις της ομάδας του.

Αλλωστε σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ξεκαθάρισε ότι η χρήση της τεχνολογίας είναι αποκλειστικά για λόγους δουλειάς και όχι διασκέδασης.

«Είναι ποδόσφαιρο, προπόνηση, δουλειά. Δεν είναι για να διασκεδάζουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο 58χρονος προπονητής.

Το βίντεο:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)

Πηγή:Gazzetta.gr