Home SPORTS NEWS Οι φωτογραφίες από το εξωπραγματικό άλμα στο ζέσταμα που χάζεψε τον πάγκο...

Οι φωτογραφίες από το εξωπραγματικό άλμα στο ζέσταμα που χάζεψε τον πάγκο του Λουξεμβούργου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα άλμα στην προθέρμανση πριν από τον αγώνα της Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο που προϊδέαζε για το χατ τρικ που θα ακολουθούσε.


Η ασταμάτητη μηχανή παραγωγής γκολ που ονομάζεται Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 10 χατ τρικ στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και συνολικά τα 58 στην καριέρα του.

Το τελικό 5-0 φέρει τη σφραγίδα του, κάτι που έμοιαζε αναπόφευκτο όταν στα προηγούμενα 48 παιχνίδια με το εθνόσημο στο στήθος είχε 51 γκολ.

Εξάλλου, ο 36χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προϊδεάσει από το ζέσταμά του τους Λουξεμβούργιους γι’ αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να κάνει άλματα στην προθέρμανση μπροστά από τον πάγκο των αντιπάλων του που έκαναν τους πάντες να τον κοιτάζουν με το στόμα ανοιχτό.

Οι φόβοι τους βγήκαν αληθινοί, αφού στο πρώτο τέταρτο του αγώνα ο Ρονάλντο είχε σκοράρει με δύο πέναλτι, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις, φτάνοντας τα 115 γκολ με την Πορτογαλία.

Πηγή:sport24.gr