Home SPORTS NEWS Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής κλώτσησε διαιτητή στο κεφάλι εν ώρα αγώνα και τον άφησε...

Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής κλώτσησε διαιτητή στο κεφάλι εν ώρα αγώνα και τον άφησε αναίσθητο

Απίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία με ποδοσφαιριστή να κλωτσά στο κεφάλι τον διαιτητή του αγώνα και να τον αφήνει αναίσθητο!

Χωρίς τις αισθήσεις έμεινε ο διαιτητής Ροντρίγκο Κριβελάρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Γκουαρανί Ρίο Γκράντε – Σάο Πάουλο Ρίο Γκράντε για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Γκαούτσο στη Βραζιλία, όταν ποδοσφαιριστής τον έριξε στο έδαφος και τον κλώτσησε με μένος στο κεφάλι!


Λίγες στιγμές μετά την ισοφάριση που δέχθηκε η ομάδα του, ο άσος των γηπεδούχων Γουίλιαμ Ριμπέιρο έχασε την ψυχραιμία του και προέβη σε εγκληματική ενέργεια, αφού επιτέθηκε με κλωτσιά στο κεφάλι στον άτυχο διαιτητή.
Αμέσως οι ποδοσφαιριστές φώναξαν πανικόβλητοι το ιατρικό επιτελείο, με τον Κριβελάρο να μεταφέρεται κατόπιν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Τελικά εκεί κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις όμως θα παραμείνει υπό ιατρική επίβλεψη για προληπτικούς λόγους τουλάχιστον για ένα ακόμη 24ωρο.
Από την πλευρά του ο Ριμπέιρο συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία Γκαούτσο που είναι αρμόδια για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος να ανοίγει έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή:Gazzetta.gr