Ο Κρίστιαν Έρικσεν δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην ενεργό δράση και στοχεύει να βρει ομάδα από το νέο έτος, είτε σε Ολλανδία είτε σε Δανία.
Ο Κρίστιαν Έρικσεν προετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή! Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στα γήπεδα και στην ενεργό δράση, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο περασμένο Euro με την καρδιά του.
Αυτό θα γίνει… έξω από το big-5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αφού οι κανονισμοί είναι ιδιαίτερα «σκληροί» και δεν επιτρέπουν σε ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει καρδιακά επεισόδια και έχουν τεχνητό απινιδωτή να αγωνιστούν. Κάπως έτσι, ο Έρικσεν συνεχίζει να κάνει εξετάσεις και προπονήσεις σε χαμηλό τέμπο και την ίδια ώρα υπάρχει Δανός γιατρός που παρακολουθεί την πορεία της υγείας του.
Τα τελευταία τεστ που έκανε έδειξαν ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα στην καρδιά του, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να παραμένει μυστήριο το καρδιακό επεισόδιο που είχε στο Euro.
Κάπως έτσι, ο Κρίστιαν Έρικσεν ποντάρει στην επιστροφή του στα γήπεδα από το νέο έτος, επιλέγοντας να αγωνιστεί είτε στην Ολλανδία είτε στη Δανία, εφόσον βρεθεί η κατάλληλη πρόταση και ομάδα που θα του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας.
Πηγή:sport-fm.gr





![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



