Home SPORTS NEWS Ντάνι Άλβες στη Μπαρτσελόνα: «Εκτιμήστε αυτό που ζείτε, γιατί δεν υπάρχει κάτι...

Ντάνι Άλβες στη Μπαρτσελόνα: «Εκτιμήστε αυτό που ζείτε, γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω»

Ο Ντάνι Άλβες μιλώντας στους νέους του συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα λίγο προτού βγει για την πρώτη του προπόνηση, άφησε το συναίσθημά του να μεταφερθεί και στους υπόλοιπους για μια νέα αρχή.

Ο Ντάνι Άλβες λατρεύει τη Μπαρτσελόνα και τη Βαρκελώνη. Από την πρώτη στιγμή που έφυγε από την ομάδα πριν από πέντε χρόνια, ήθελε να γυρίσει. Το ονειρευόταν, το σχεδίαζε, το ήθελε πολύ και τελικά το κατάφερε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τσάβι.


Στ’ αποδυτήρια των εγκαταστάσεων της ομάδας και λίγο προτού βγει στο γήπεδο για την πρώτη του προπόνηση σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στους «μπλαουγκράνα», μίλησε σε όλους με την εμπειρία και το συναίσθημα που τον διακρίνει για το κλαμπ και είπε:
«Είναι τεράστια ευλογία και χαρά να βρίσκομαι εδώ. Ήρθα για να μάθω από εσάς, τη νέα γενιά. Όμως, ως παλιός, αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω είναι η επίγνωση του μεγέθους αυτής της ομάδας.

Έχω βρεθεί στο εξωτερικό και μπορώ να σας πω ότι εδώ είναι το καλύτερο μέρος για να ζείτε και να κάνετε πράγματα. Εκτιμήστε αυτό που ζείτε εδώ γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω.

Επιμένω, είναι τεράστια χαρά για εμένα να είμαι εδώ μαζί σας. Ελάτε να κάνουμε ωραία πράγματα γιατί αυτός ο σύλλογος είναι φτιαγμένος από ωραία πράγματα, αλλά και για να κάνει όμορφα πράγματα».

Πηγή:Gazzetta.gr