Home SPORTS NEWS Θετικός να αναλάβει από τώρα την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ

Θετικός να αναλάβει από τώρα την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ


Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο είναι ψηλά στην εκτίμηση των ανθρώπων της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και του ίδιου του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι», μετά την απομάκρυνση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναζητούν κάποιον προσωρινό προπονητή που θα βγάλει την χρονιά. Μέχρι τότε, στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Μάικλ Κάρικ.

Σύμφωνα με τον Σάιμον Στόουν, ο Αργεντίνος προπονητής δεν θα έλεγε όχι στο να αναλάβει από τώρα σε περίπτωση που του γίνει πρόταση για την θέση.

Η λειτουργία της Παρί Σεν Ζερμέν δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια ελέγχου της ομάδας, όπως είχε στην Τότεναμ και οι σχέσεις του με τον Λεονάρντο δεν είναι και οι καλύτερες.

Το να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι κρυφό καθώς η οικογένεια του μένει ακόμα στο Λονδίνο και αυτός σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι. Τα ταξίδια που κάνει για να βρεθεί κοντά τους είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εκείνον.

Από την πλευρά της, η γαλλική ομάδα δεν δείχνει αρνητική στο να φύγει καθώς είναι ήδη αρκετά μπροστά στο πρωτάθλημα και είναι γνωστό το ότι είναι θαυμαστές στου Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος.

Πλέον είναι στο χέρι της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ το αν θα κάνουν την κίνηση τους τώρα για τον Ποκετίνο και να μπορέσει να σώσει ότι σώζεται.