Home SPORTS NEWS Αγουέρο: Η καρδιά του αποφάσισε το φινάλε

Αγουέρο: Η καρδιά του αποφάσισε το φινάλε

Ο Σέρχιο Αγουέρο όπως αναμενόταν έριξε επίσημα πια τους τίτλους τέλους στην καριέρα του λόγω του καρδιακού προβλήματος που παρουσίασε και δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.

Δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, χωρίς καν να έχει προλάβει να μιλήσει, ο Σέρχιο Αγουέρο συγκινημένος και από τον κόσμο που είχε βρεθεί στο «Καμπ Νόου», ανακοίνωσε την απόσυρσή του…


«Αυτή η συνέντευξη Τύπου είναι για να σας ανακοινώσω ότι σταματάω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ δύσκολη απόφαση και στιγμή. Πήρα την καλύτερη απόφαση για την ζωή μου, λόγω του προβλήματος στην καρδιά.

Οι γιατροί μου συνέστησαν ότι η καλύτερη επιλογή ήταν να σταματήσω να παίζω. Πριν από δέκα μέρες πήρα αυτή την απόφαση και μια εβδομάδα πριν είχα αποφασίσει να το επικοινωνήσω. Έκανα ό,τι μπορούσα για να μην συμβεί αυτό, αλλά δεν ήταν αρκετό…

Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την καριέρα μου, πάντα απολάμβανα να παίζω ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή που ακούμπησα μπάλα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα εδώ και θα έπαιζα στην Ευρώπη. Θα ήθελα να δηλώσω την ευγνωμοσύνη μου στην Ατλέτικο που με πίστεψε, στην Σίτι για την οποία όλοι ξέρουν τι νιώθω. Και φυσικά προς όλους εδώ στη Μπαρτσελόνα. Όλοι ήταν υπέροχοι μαζί μου. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αυτά συμβαίνουν όμως. Είμαι ευγνώμων γιατί όλοι μου φέρθηκαν σωστά. Οι οπαδοί είναι υπέροχοι.

Πηγή:Gazzetta.gr