Home SPORTS NEWS Γιουβέντους: Η εισαγγελία του Τορίνο θα ανακρίνει τον Κριστιάνο για φορολογική απάτη

Γιουβέντους: Η εισαγγελία του Τορίνο θα ανακρίνει τον Κριστιάνο για φορολογική απάτη

Μπελάδες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, αναμένεται να ανακριθεί από τις Αρμόδιες Αρχές στο πλαίσιο της έρευνας, για πιθανή φορολογική απάτη της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», η Εισαγγελία του Τορίνο θα μπορούσε να ανακρίνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πλαίσιο της έρευνας για φορολογικές απάτες που αφορούν την Γιουβέντους.


Οι Αντρέα Ανιέλι, Πάβελ Νέντβεντ, Φάμπιο Παρατίτσι και άλλοι νυν και πρώην διευθυντές της Γιουβέντους βρίσκονται υπό έρευνα για υποτιθέμενες παρατυπίες στα λογιστικά του συλλόγου. Κάπως έτσι, εμπλέκεται και ο πρώην σταρ των «μπιανκονέρι», Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και ο Πορτογάλος σταρ δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς που ερευνήθηκαν εξ αρχής.
Η Εισαγγελία του Τορίνο εξετάζει τώρα μια υπόθεση που αφορά τον Κριστιάνο και μια «μυστική» συμφωνία με τη «Γηραιά Κυρία». Σύμφωνα με πολλές αναφορές στην Ιταλία, υπάρχουν τηλεφωνικές υποκλοπές όπου οι διευθυντές της Γιουβέντους μιλούν για ένα «έγγραφο που θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υπήρχε», αλλά οι Αρχές δεν έχουν βρει ακόμη το έγγραφο. Πάντως, οι ιθύνοντες της Γιουβέντους που ανακρίθηκαν από τον εισαγγελέα, φέρεται να απέτυχαν να εξηγήσουν τη φύση της συμφωνίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 36χρονος επιθετικός πλέον της Γιουνάιτεντ, ήταν μεταξύ των παικτών που χαμήλωσαν τις απολαβές τους τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2020 για να βοηθήσουν τον σύλλογο κατά τη διάρκεια της πανδημίας να εξοικονομήσει 90 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ρονάλντο έφυγε από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι, επιστρέφοντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με συμφωνία 15 εκατομμυρίων ευρώ συν 8 εκατομμύρια ευρώ πρόσθετα.

Η Εισαγγελία του Τορίνο όμως θέλει να έχει ξεκάθαρη άποψη για τη συγκεκριμένη συμφωνία, επειδή δεν δημοσιεύτηκε ούτε κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες Αρχές. Ως εκ τούτου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να ανακριθεί τις επόμενες εβδομάδες για να δώσει μια σαφή εικόνα της κατάστασης.

Πηγή:Gazzetta.gr