Home SPORTS NEWS Με όρθιους οπαδούς το Τσέλσι – Λίβερπουλ στις 2 Ιανουαρίου

Με όρθιους οπαδούς το Τσέλσι – Λίβερπουλ στις 2 Ιανουαρίου


Με την έναρξη του νέου έτους θα εφαρμοστεί το δοκιμαστικό πρόγραμμα της παρουσίας ορθίων στις εξέδρες των γηπέδων της Πρέμιερ Λιγκ και η Τσέλσι ανακοίνωσε ότι για το «Στάμφορντ Μπριτζ» αυτό θα ισχύσει αρχής γενόμενης από το μεγάλο ματς με τη Λίβερπουλ στις 2/1/2022.

Οι «μπλε» το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσαν πως θα διατεθούν προς τον κόσμο οι θέσεις ορθίων στην εξέδρα που θα φιλοξενεί το συγκεκριμένο κομμάτι των οπαδών στο δεύτερο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι Λονδρέζοι είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες που έκαναν την αίτηση για να έχουν όρθιους στο γήπεδό τους και γνωστοποίησαν ότι για πρώτη φορά αυτό θα γίνει πράξη στις 2 Ιανουαρίου, στο σπουδαίο ματς με την Λίβερπουλ.

Το μέτρο των ορθίων δεν θα ισχύει φυσικά για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ, η Τσέλσι διευκρινίζει πως και σε εκείνες τις θέσεις θα υπάρχει η δυνατότητα να καθίσουν για λίγο οι οπαδοί, όμως θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν θα είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν και οι υπόλοιποι, ώστε να μη δημιουργηθεί κάποια διένεξη…

england365.gr