Home SPORTS NEWS Έφερε 8 χορηγούς επιπλέον στην Παρί Σεν Ζερμέν

Έφερε 8 χορηγούς επιπλέον στην Παρί Σεν Ζερμέν

Από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι και αυτή τη στιγμή, ο Λιονέλ Μέσι και η παρουσία του στο Παρίσι απέφεραν στην ομάδα του Ποτσετίνο 8 νέες μεγάλες χορηγίες και φυσικά, ακόμα περισσότερα έσοδα στα ταμεία.

Ο Αργεντινός έγραψε ιστορία κλείνοντας το κεφάλαιο Μπαρτσελόνα και αναλαμβάνοντας μια νέα πρόκληση στην καριέρα του για πρώτη φορά μακριά από τη Βαρκελώνη.


Και μπορεί η Παρί να αποφάσισε να σπάσει τους… κουμπαράδες για να τον πείσει να μετακινηθεί στο «Παρκ ντε Πρενς», όμως, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας αντιλήφθηκαν πως θα γευτούν αμεσότατα τους καρπούς της κίνησης που έκαναν.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος που φυσικά συνεχίζει ν’ ασχολείται με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, χάρη σ’ εκείνον η Παρί έχει κλείσει συμφωνίες με 8 νέους χορηγούς και έχει ανανεώσει συμβόλαια με ορισμένες άλλες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται το κλαμπ.

Αν προστεθούν σε αυτά και οι πωλήσεις της φανέλας του Μέσι που έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο (στην τιμή των 140 ευρώ η καθεμιά), η παρουσία του άλλοτε ηγέτη της Μπαρτσελόνα στο «Παρκ ντε Πρενς» αυξάνει κατά 30% με 40% τα ετήσια έσοδα του συλλόγου.

Από gazzetta.gr