Home SPORTS NEWS Μπενζεμά: «Δεν είναι πια μυστικό, ο Μπαπέ θα γίνει κάποτε παίκτης της...

Μπενζεμά: «Δεν είναι πια μυστικό, ο Μπαπέ θα γίνει κάποτε παίκτης της Ρεάλ»


Σίγουρος για ακόμα μία φορά, σ΄ότι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ στην Ρεάλ εμφανίστηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Καρίμ Μπενζεμά.
Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ετοιμάζεται να ανοίξει ο Κιλιάν Μπαπέ, καθώς το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ο νεαρός σούπερ σταρ από την πλευρά του έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές, την μεγάλη επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Ρεάλ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ό,τι τόσο στην Γαλλία, όσο και στην Ισπανία, η μεταγραφή του παίκτη θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Ένας από τους παίκτες –κλειδιά της Ρεάλ, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπαπέ ο Καρίμ Μπενζεμά πιέζει τον συμπατριώτη του να αφήσει το Παρίσι και να έρθει στην ισπανική πρωτεύουσα και το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Σε δηλώσεις  που έκανε στην «Telefoot» ο άσος της «Βασίλισσας» θεωρεί δεδομένο, το ό,τι ο Μπαπέ θα φορέσει την φανέλα της.  «Ότι και να λέμε υπάρχει πάντα μια ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον Κίλιαν Μπαπέ και αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! Δεν είναι πια μυστικό αυτό. Θα ήθελα πολύ να μπορούσε να έρθει σε εμάς αυτήν την σεζόν. Αλλά είτε σήμερα είτε άλλη μέρα, θα γίνει ποδοσφαιριστής της Ρεάλ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.