Home SPORTS NEWS Τότεναμ: “Οχι” σε 3 δισ. ευρώ!

Τότεναμ: “Οχι” σε 3 δισ. ευρώ!


Πρόταση – μαμούθ ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ για την εξαγορά της Τότεναμ φέρεται να κατέθεσε επενδυτικό fund από την Αμερική, με την διοίκηση των Spurs όμως να την απορρίπτει!

Μπορεί το όνομά της να έχει φθαρεί εντός των τεσσάρων γραμμών στις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, όμως το brand name της Τότεναμ παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Και καλύτερη απόδειξη γι΄αυτό αποτελεί η πρόταση – μαμούθ ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε επενδυτικό fund από την Αμερική για την εξαγορά της. Μια πρόταση ωστόσο που δεν έγινε αποδεκτή από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζο Λιούις, ο οποίος δεν φάνηκε να ικανοποιείται από την προσφορά και εν τέλει προτίμησε να μην πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο.

Σύμφωνα με την «Daily Record», η ενδιαφερόμενη για την εξαγορά της Τότεναμ πρόκειται για την LAMF Global Ventures, μια εταιρεία εξαγορών ειδικού σκοπού με έδρα το Λος Άντζελες που διευθύνεται από τον Τζέφρι Σόρος, ανιψιό του πασίγνωστου δισεκατομμυριούχου επενδυτή Τζορτζ Σόρος.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η εν λόγω εταιρεία έχει βάλει εδώ και καιρό στο… μάτι την απόκτηση ενός κλαμπ της Premier League, με τους συμβούλους του αμερικανικού κολοσσού να θεωρούν ως ιδανικότερη επιλογή εκείνη της Τότεναμ. Παρόλα αυτά, τα πλάνα τους δεν πήγαν κατ΄ευχήν και μένει να φανεί αν θα επιστρέψουν δριμύτεροι με νέα βελτιωμένη πρόταση ή αν θα αποδεχτούν την επιθυμία της διοίκησης των Λονδρέζων να παραμείνει στα ηνία.

Πηγή: gazzetta.gr