Home SPORTS NEWS Τσάμπιονς Λιγκ: Έμειναν ανοικτοί λογαριασμοί αφού δεν είχαμε νικητές στα ψεσινά παιχνίδια

Τσάμπιονς Λιγκ: Έμειναν ανοικτοί λογαριασμοί αφού δεν είχαμε νικητές στα ψεσινά παιχνίδια


Στα δύο παιχνίδια, ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ισπανία και Μπενφίκα και Άγιαξ στην Πορτογαλία, δεν προέκυψαν νικητές.

Οι Μαδριλένοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους «κόκκινους διάβολους», οι οποίοι έσωσαν την παρτίδα στο 80’ χάρις σε τέρμα του Ελανγκά και στον επαναληπτικό δεν θα τρέχουν για να ανατρέψουν το σκορ, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουν και να τσεκάρουν εισιτήριο για τους «8». Οι πρωταθλητές Ισπανίας είχαν προηγηθεί με γκολ του Φέλιξ νωρίς στο α’ ημίχρονο (7’).

Στη Λισαβόνα Μπενφίκα και Άγιαξ πρόσφεραν γκολ και χορταστικό θέαμα, αφήνοντας λογαριασμούς ανοιχτούς ενόψει του επαναληπτικού στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα». Πορτογάλοι και Ολλανδοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με τον «Αίαντα» να προηγείται δις και να ισοφαρίζεται.

Ο Τάντιτς στο 18’ άνοιξε το σκορ και η Μπενφίκα με αυτογκόλ του Αλέ ισοφάρισε στο 26’. Ο ίδιος παίκτης πήρε το… αίμα του πίσω διαμορφόνωντας το 2-1 για τον Άγιαξ τρία λεπτά αργότερα (29’), αλλά την τελευταία λέξη είπε ο Γιάρεμτσουκ στο 72’.