Home SPORTS NEWS Η ΕΠΟ θέλει τελικό Κυπέλλου με 50.000 φιλάθλους ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και...

Η ΕΠΟ θέλει τελικό Κυπέλλου με 50.000 φιλάθλους ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Η ΕΠΟ θέλει να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό παρουσία 50.000 φιλάθλων, πάντα με σεβασμό στα όποια υγειονομικά πρωτόκολλα και στον υφιστάμενο νόμο για την αντιμετώπιση της βίας.


Στις 21 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες γι;α 5η φορά στην ιστορία τους. Η τελευταία ήταν και πάλι στο ίδιο γήπεδο το 2014, με τους πράσινους να επικρατούν με 4-1 και να σηκώνουν το τρόπαιο.

Η ΕΠΟ εξέφρασε την επιθυμία, μετά από τρία χρόνια “κλεισμένων” και με πολλούς περιορισμούς τελικών, να διεξαχθεί μια ποδοσφαιρική γιορτή με 50.000 φιλάθλους, φυσικά πάντα με σεβασμό στα όποια υγειονομικά πρωτόκολλα και στον υφιστάμενο νόμο για την αντιμετώπιση της βίας.

Θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες επαφές με το ΟΑΚΑ, την αστυνομία και τους δύο φιναλίστ, προκειμένου να καθοριστούν όλα τα επί μέρους ζητήματα και να μπορέσει να διεξαχθεί ένας αγώνας γιορτή για το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της Ομοσπονδίας και μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση από την πλευρά της αστυνομίας.

Πηγή:sport24.gr