Home SPORTS NEWS Ο Μακρόν πήρε τηλέφωνο τον Μπαμπέ

Ο Μακρόν πήρε τηλέφωνο τον Μπαμπέ


Ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρει πως ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας επικοινώνησε με τον Κιλιάν Μπαπέ και του ζήτησε να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το θέμα που έχει προκύψει με τον 23χρονο Γάλλο σταρ, του οποίου το συμβόλαιο με την Παρί ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν, «ξεφεύγει» από το ποδοσφαιρικό πλαίσιο.

Μέχρι τώρα ο Μπαπέ έχει αρνηθεί να καθίσει στο τραπέζι με τους ανθρώπους του παριζιάνικου συλλόγου για να συζητήσουν για το νέο συμβόλαιο και όλα έδειχναν ότι ήταν έτοιμος να αποχωρήσει.

Ενδεχομένως, ωστόσο, το κλίμα να έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα, καθώς ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να μην είναι πια τόσο απόλυτος και να σκέφτεται την παραμονή του στο Παρίσι.

Όπως ανέφερε ο γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος, Ρομέν Μολίνα, ο Εμανουέλ Μακρόν… επιστρατεύτηκε από τον σύλλογο για να πείσει τον Μπαπέ ότι είναι πολύ σημαντικός για το πρότζεκτ της ομάδας.

Ο Γάλλος πρόεδρος επικοινώνησε με τον παίκτη και του εξήγησε πως είναι πολύ σημαντικό και για την Παρί, αλλά και για το γαλλικό ποδόσφαιρο να μην αποχωρήσει. Η πίεση προς τον Μπαπέ αυξάνεται από πολλές πλευρές και δεν αποκλείεται τελικά να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεσή του.

sdna.gr