Home SPORTS NEWS Ο Λαπόρτα αποκάλυψε τον μισθό του Μπαπέ στην Ρεάλ

Ο Λαπόρτα αποκάλυψε τον μισθό του Μπαπέ στην Ρεάλ

Ο Τζουάν Λαπόρτα κλήθηκε να μιλήσει για την επικείμενη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει τους οικονομικούς πόρους ώστε να καλύψει τα «θέλω» του Γάλλου αστέρα.

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει ζητήσει χρόνο από τους ανθρώπους τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να σκεφτεί το μέλλον της καριέρας του. Δεν αποκλείεται όμως να ανακοινώσει την απόφαση του στο τέλος της εβδομάδας, με την ολοκλήρωση της σεζόν στη Ligue 1.


Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γάλλος αστέρας βρίσκεται ένα βήμα από την μετακίνησή του στους «μερένγκες» μιας και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Τα χρήματα που θα λαμβάνει ο Μπαπέ στους Μαδριλένους είναι εξωπραγματικά. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και ο πρόεδρος της ΜπαρτσελόναΤζουάν Λαπόρτα, ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του δεν έκανε κάποια κίνηση για να τον υπογράψει.

«Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να υπογράψουμε έναν παίκτη που ζητά 50 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για μισθό», είπε ο Λαπόρτα αρχικά στο πρόγραμμα «Tot Costa» του Catalunya Ràdio για να τονίσει στη συνέχεια ότι προτεραιότητά του είναι βελτιώσει τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα.

«Αν οργανώσουμε τα οικονομικά του συλλόγου, που θα το κάνουμε, τότε θα μπορέσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά. Έτσι, να χτυπήσουμε και όλους τους τίτλους. Τη νέα σεζόν θα εμπνεύσουμε όλους τους παίκτες για να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους. Αυτό περιλαμβάνει και το Champions League», κατέληξε ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα».

Πηγή:Gazzetta.gr